RM-Keittiöt

Kun laatu on sinulle tärkeää, valitse RM-keittiöt.

RM-keittiöt

RM-keittiöt on luotettava perheyritys Porista. Myymme kotimaiset keittiökalusteet ja ovet, sekä tarjoamme kokonaisvaltaista asennus- ja remontointipalvelua.

RM-keittiöt

Kantomaantie 16
28610 PORI

Puh. 044 9146 325
info@rm-keittiot.fi

Pyydä ilmainen kartoitus

Pyydä ilmainen kartoitus keittiöremontista, keittiökalusteiden asennuksesta tai ovien asennuksesta.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

RM-keittiöt Ky
Rentukantie 4 as 2
28660 PORI

Y-tunnus: 15435226
Puh: 044-9146325

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

RM-keittiöt Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Tilaa ilmainen arvio!

Olemme mukana DNA Business Challengen keräyksessä Satakunnan keskussairaalan lastenosaston hyväksi.

RM-keittiöt | Kantomaantie 16 | 28610 PORI | 044 9146 325 | info@rm-keittiot.fi | www-rm-keittiot.fi